Bild
Nästa artikel
Vi har testat BMW X5, Mercedes-Benz ML och Volvo XC90.
Vi har testat BMW X5, Mercedes-Benz ML och Volvo XC90.

Test: BMW X5 xDrive 30d, Mercedes-Benz ML350 CDI och Volvo XC90 D5

Nybilstest

Nya Volvo XC90 är årets stora nyhet på den svenska bilmarknaden. Motsvarar den alla högt uppskruvade förväntningar? Vi ställde den mot två av Tysklands bästa, BMW X5 och Mercedes ML.

Läs hela testet!

Läs hela det 13 sidor långa testet av BMW X5 xDrive 30d, Mercedes-Benz ML350 CDI och Volvo XC90 D5.
Ljuset faller och i den fuktiga, kalla kvällsluften på en strandbrink vid Rådasjön utanför Hagfors ruvar tre skugglika gestalter. Surret från motorn till en mjukt stängande baklucka är allt som hörs, den symboliska gesten att nu är det slut, det långa testet av nya Volvo XC90.

Alla fotopinaler är inpackade, vi drar oss tillbaka till baslägret Björns Värdshus och ställer samman de intryck, anteckningar och mätdata vi fått fram under ett par veckor.

Nu väntar ödestimmen. Volvo XC90 är årets största bilnyhet för svenskt vidkommande. ”The New Beginning” om vi ska tro de reklammakare som belagt varje medieplats i det allmänna rummet på sistone.

Hur klarade nya Volvo XC90 av att möta konkurrensen från BMW X5 och Mercedes-Benz ML? Läs hela vårt grundliga test av dessa prestige-suvar!

Prenumerera på Vi Bilägare och få senaste biltesterna och mycket mer rakt ned i brevlådan. Prenumeranter får även tidningen en vecka tidigare och dessutom till lägst pris. Klicka här för att läsa mer om prenumeration.

Diskutera: Vilken är din favorit av de tre bilarna?
Taggar: Nybilstest

Kommentarer

#1
2018-06-11 09:05

Alla 3 är för dyra för vanligt folk , bara millionärer och andra skojare har sådana bilar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.