Profil

Stad: 
Mittensverige
Medlem sedan: 2007-10-14
Senast inloggad: 2021-01-13

Jag är en mycket bil och teknikintresserad kille.
Jag har jobbat som Personbilstekniker heltid varje dag sedan över 10år tillbaka på en Bilverkstad tillsammans i ett team med 4st andra utbildade Personbilstekniker och vi jobbar med alla bilmärken.
Jag är ackrediterad och utbildad för bla. AC, Hybridteknik/miljöbränslen och brinner för mitt yrke som jag även blivit tilldelad yrkesdiplom i.
Jag är dock långt i från "full-lärd" vilket man aldrig blir i detta yrke som har förändrats radikalt de senaste åren då det blir allt mer tekniskt avancerat och vi lär oss nya saker och upplever nya problem och lösningar på olika bilmodeller varje vecka.
.
Jag äger för tillfället min andra Toyota Prius (Gen3), nu en vit med svart läderklädsel, en bil med dryga 23 000mil på mätaren som är riktigt billig i totalkostnader som jag är mycket nöjd med hitintills.
Äger även en Toyota MR2 Turbo från -90 som sommarbil som gått 21000mil, roligaste bilen jag kört!
Bonusbilen är tjejens gamla Avensis -98 med 28 000 problemfria mil bakom sig där största/dyraste reparation varit nya handbromsvajrar.
Har tidigare kört både Tyskt, Svenskt och Japanskt och var från min uppväxt Mercedes-frälst med många Mercor genom åren i familjen vilket avtog allt mer sedan jag började jobba på heltid med att skruva olika bilar om dagarna.


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.