Profil

Medlem sedan: 2010-10-23
Senast inloggad: 2021-03-01

Om mig: Jag tog mc-kort när jag var 16, personbil när jag var 18, var fordonsförare i det militära, började köra taxi när jag var 19, tog buss och lastbilskort när jag var 21 och nu har jag varit yrkesförare i över 30 år. Kör mycket privat och drar även husvagn på semestern. Det har blivit många mil på vägarna, men aldrig krockat, kört av vägen eller ens fått en böter. Intressen är mycket bilar och trafik. Jag gillar modern teknik, logisk teknik, det som är nytt och vill gärna testa det och ha det i min bil. Jag gillar komfort framför sport. Köper nya bilar och behåller de i 2-3 år. Föredrar Mercedes, men har även ägt VW och Toyota. Har läst Vi Bilägare och andra motortidningar sedan barnsben.

Min bil: Das Beste oder nichts, det bästa eller ingenting, som var Gottlieb Daimlers motto. Mercedes är det som gäller. Funktion, komfort och säkerhet. Både farfar och pappa har kört Mercedes. Jag minns hur det är att åka i baksätet både i en Bulle, Fena och Kompakt (/8). Började köra 123:a, därefter 124:a och sedan har det rullat på med stjärnor.


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.