Seg forumsida

7 inlägg 0 nya
Seg forumsida

Senaste veckan eller så tycker jag att just forumsidan varit otroligt seg. Tar lång tid att ladda sidor och posta meddelanden. Har ni något fel på gång?

- Peugeot 308 SW GT -2019

Finns en tråd om det:
https://www.vibilagare.se/forum/vi-bilagares-forum/webbplatsen-vibilagarese/battre-respons-kvallar?page=4

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Får "gateway timeout" hela tiden nu nästan, hopplöst att försöka läsa något på hemsidan. Jodå jag har fiberline till internet 100/100

Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Japp, tror den är smittad av Covid-19 eller en rejäl bakfylla

Nu går forumet som ett spjut.

Hamstrarna har tagit slut pga hamstring.

pinjong wrote:
Nu går forumet som ett spjut.

Nja det "spjutet" varar ofta inte länge. Var inne nu och det var segt som fan och blev uppladdningsfel Gateway. Tog då och gick in på Bredbandskollen och jag har mitt max 59,8 MB så inte är felet hos mig i alla fall. Andra siter fungerar klanderfritt.

Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

Ja, väldigt mycket "upp-och-ner" i forumets och sidans funktion. Allt från spjut till 504 Gateway Timeout.

LOL OIL - Power to the people

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.