Vi Bilägares forum

Förslaget: Förbjud helgtrafik på Sveavägen

Förslaget: Förbjud helgtrafik på Sveavägen

Det kan bli bilfritt på Sveavägen i Stockholm under helgerna. Allt enligt ett politiskt förslag lagt av stadens rödgröna majoritet.

Läs hela artikeln
Uppdaterat: 2022-11-16 12:40

Kommentarer

En klassiker från Percy Barnevik

”Vi har i Sverige billig el, vi har ren el, vi har säker el, vi har kort sagt den energiförsörjning som alla andra länder skulle vilja ha. Och vårt huvudsakliga bekymmer är hur vi på kortast möjliga tid skall komma ur denna situation”.

MVH AL

Uppdaterat: 2022-11-21 06:47
” Det finns inget värre än aktiv dumhet.”

A.L skrev: ”Vi har i Sverige billig el, vi har ren el, vi har säker el, vi har kort sagt den energiförsörjning som alla andra länder skulle vilja ha. Och vårt huvudsakliga bekymmer är hur vi på kortast möjliga tid skall komma ur denna situation”.

Så sant som det är sagt!

Uppdaterat: 2022-11-21 18:07
Vissa personer är födda grälsjuka. Släpp dem och gå vidare. Dessutom: Om du inte tillåter folk att inte respektera dig, kommer de snart att börja betrakta dig som konstig. DET är konstigt.

Oj oj, vilket drev mot Mp och public service. Varför inte ha lite ryggrad och stå för vad de breda energiuppgörelser, som gjorts istället för likt små barn skylla ifrån sig. Anmärkningsvärt är att antidemokratiska undertoner för härja istället för att värna vår demokrati och yttrandefrihet, som tagit 100 år att bygga upp.

Uppdaterat: 2022-11-23 05:56