Skriver ni av Teknikens värld?

8 inlägg 0 nya
msterner
Skriver ni av Teknikens värld?

Hej!

Jag undrar hur det kommer sig att er text i provkörningen av Audi A3 e-power är så gott som exakt densamma som Teknikens Världs provkörning. Eller kanske är det tvärsom, men hur som helst undrar jag hur det kommer sig, eftersom ni har satt er reporters namn på artikeln och det har även Teknikens Värld gjort. Vem gjorde reportaget och vem skrev texten egentligen?

stigadamSkriver ni av Teknikens värld?

Jag skulle gissa att anledningen till att testerna är så lika är att journalisterna skriver av den pressinformation som leverantören skrivit. Dessutom pratar ju journalisterna med varandra i baren på kvällen om bilarna och kanske har samma synpunkter? Eller...

maccaddam
trastenSkriver ni av Teknikens värld?

Uno, du är en väldigt sjuk människa! Sök hjälp!

DieselSkriver ni av Teknikens värld?

Det sjuka är att han använder ett församlingsnamn för sina sjuka handlingar man borde ta printscreen och skicka bilden till Rogberga Kyrka församling.

Pi

Ja - nu är det inte längre nån tvekan om vem som döljer sig bakom den signaturen. Och vad kunde man tänka sig annat än sånt här efter att redaktionen stängt för helgen....

HackenbushSkriver ni av Teknikens värld?

Han blir snart anmäld igen.

Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.
Leif LarssonSkriver ni av Teknikens värld?

Det blir bara bättre och bättre för var dag.

Lås inga trådar.
lillstefan nr.2

Alltså... Ja, det är uppenbarligen någon som trollar, men jösses vad trollet matas med massa inlägg på en gång. Bry er inte så tröttnar de så småningom.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.