Bild
Nästa artikel

Punktering? Inga problem!

Biltestarbloggen
För en tid sedan skrev jag i Vi Bilägare en artikel om biltillbehör genom decennierna. Jag missade uppenbarligen ett oumbärligt sådant: Nojax.

Maken till smart och arbetsbesparande uppfinning har man väl aldrig skådat? Och så trafiksäkert man kör sedan!
"Fixes flats in 3 minutes. Just run the flat tire wheel up on this sturdy little truck and continue on your way."
"Nojax saves time, trouble – and may save your life." – självklart! Om nu inte Nojax tar livet av dig vid första bästa böj, vill säga.

En snabb slagning på nätet visar att det faktiskt finns en begagnad Nojax att köpa i USA för några dollar. Gör inte det, är du hygglig.

Annandag påsk är hemvändardag efter lite fjällsemester för många och punkteringar är tack och lov inte så vanliga numera. Men om du skulle råka ut för en, lova mig att inte köra hem på en Nojax!

God avslutning på påsken!
 
Punktering? Inga problem!

Kommentarer

#1
2019-04-22 20:57

"Just run the flat tire wheel up on this sturdy little truck", ja det gör man ju fortfarande, men på ett annat sätt, nu är det ju hela bilen som ofta dras upp och trucken är ju större.

#2
2019-04-23 09:38

Själva idén egentligen är ju genial, sen om utförandet är det bästa kan man ju ifrågasätta. Nu var väl punkteringar naturligtvis otroligt mycket vanligare förr, och hastigheterna över lag lägre, men tror ett av de största hinderna för denna produkten är att den skulle behöva ta plats i bagaget ständigt och den såg ju inte sådär liten och smidig ut....

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.