Peugeot 107

Model: 
Årsmodell: 
2008
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Bilen gick inte att låsa, några dagar senare slutade automatiska justeringen av strålkastarna att funka.
Lösning på problemet: 
Låskistorna på båda framdörrarna byttes 28e april på garantin på Peugeot verkstaden på hisingen i göteborg. Det visade sig också vara fel på en givare till strålkastarna som beställdes. Den givaren har fortfarande inte dykt upp hos verkstaden idag den 19/6 så man börjar undra på om de har någon reservdelshantering överhuvud taget.
Övriga kommentarer: 
10/04-09 Skulle låsa bilen i garaget hos min kompis då det inte gick. Bilens dator sa att höger framdörr inte var stängd. Då det inte finns fysisk möjlighet att låsa bilen eftersom alla lås är elektriska o mekaniska "ploppar" saknas för låsning var jag strandsatt. Ställde bilen olåst på landet och när jag återvände på måndagen för att köra till peugeothandlaren funkade låset igen. 16/4 Några dagar senare kom felmeddelande att stråkastarnas (Bixenon kurvsvängande) automatiska justering inte fungerade. De ställde sig då rakt fram i ett standardläge.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.