Saab 9-3

Model: 
Årsmodell: 
2002
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Elfel som slår ut all funktion i bilen. Mycket allvarliga motorstörningar. Trasig innerklädsel, skinnklädsel, lampor samt ett halvdussin övriga anmärkningar redan när bilen levererades ny.
Lösning på problemet: 
Felkoder finns i massor utan att de kunnat spåra källan till problemet. Bilen har stått på verkstad drygt 30 gånger och det enda som bytts är SID-displayen. Dock ej utan åverkan på bilen för jag avbrutna plastdetaljer finns lite överallt i bilen. <br/><br/> Av: Småbarnspappan
Övriga kommentarer: 
Begärt återköp då problemen kvarstod efter SJU rep.försök. Varken säljare eller SAAB har dock löst in bilen. Trots att jag skriftligen fått garanti om att bilen ska lösas in så har jag fortfarande kvar bilen. Den chefen på SAAB som skrev brevet har återtagit löftet om återköp då jag efter lång väntan slutligen överlämnade ärendet till ARN. Under tiden sitter en småbarnsfamilj fast med en trafikfarlig bil, svagt SAAB! Vi bilägare får gärna ringa mig så kan de få hela historien svart på vitt!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.