Saab 9-3

Model: 
Årsmodell: 
2002
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Nyckel fastnade i tändningslåset och gick av. Har isbildning på insidan av rutorna, i samtliga lampor samt fukt/is på plastkåpan som skyddar bla hastighetsmätaren. Bilens vägegenskaper är katastrofala!
Lösning på problemet: 
Bytt spindelled efter 2500 mil.Annars inga åtgärder.Bilens dåliga vägegensaper förklaras med att bilen inte är anpassad till en så stark motor.Enligt ÅF:s kundmottagare så är alla 9-3 aero mer eller mindre farliga att köra.Mycket upplyftande att höra:( <br/><br/> Av: Småbarnspappan
Övriga kommentarer: 
Har inte kunnat starta bilen många gånger de senaste dagarna pga tidigare rapporterat elfel. Kontaktade Saab gällande nyckel, ingen goodwill trots att kärvande nycklar är ett känt problem.Fick betala nyckeln själv. Saab medger att fukt/isproblemet är väl känt men åtgärdar inte detta. M-test och Bildiagnos har visat att bilen dras med många allvarliga fel.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.