Volvo C30

Model: 
Årsmodell: 
1998
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Oljeläckage i bussning mellan motor och växellåda. Det är ett mycket dyrt fel att reparera, 6.200 kr hos Rejmes i Örebro. Packboxen kostar bara någon hundralapp, men jobbet att ta ur motor och växellåda ur bilen tar en hel arbetsdag.
Lösning på problemet: 
Det finns verkstäder utanför Volvo koncernen som kan byta denna packbox för halva priset. <br/><br/> Av: Roland Davidsson
Övriga kommentarer: 
Detta verkar vara ett typfel, många begagnade 850 och V70 läcker olja här. Volvo tar inte detta på garanti/good will men erkänner att alla bilar råkar ut för detta förr eller senare. Det går tyvärr inte att bara blunda för detta läckage, väntar man för länge med byte så stänker olja upp på kopplingslamellen. Händer detta så stannar bilen direkt och även lamellen måste bytas. Volvo borde erkänna denna kvalitetssmiss och tillhandahålla en ny bättre packbox inkl. montering utan kostnad.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.