Toyota Prius

Model: 
Årsmodell: 
2006
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Min Toyota Prius drar 0,65-0,75 l per mil och är som att "få på sig en alldeles för trång kostym". En Golf 1,9 TDI drar 0,5 l per mil och körs på raps. Hur kan man kalla min bensintörstiga Prius för miljöbil då den drar 50% mer bensin än Golfen?
Lösning på problemet: 
Jag har ringt till Toyota Priusägare som har sin bil till salu på "blocket.se" för att höra deras åsikt om sina Toyotor och döm om min förvåning. De är lika missnöjda som jag! Kontentan blir att bojkotta Toyota Prius. <br/><br/> Av: Ny Toyota Prius ? Nej tack
Övriga kommentarer: 
Toyota Prius är enligt min mening en bensinslukande miljöbov jmf med en rapsdriven Golf diesel. Dessutom har jag haft en del mindre fel bla byte av två hjullager samt några jordnings och elekronikfel vilka jag efter mycket mycket klagomål och hot om att gå till Allmännareklammationsnämnden, ARN, fick reparerade av Toyota. Bilen har nu rullat knappt 5500 mil.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.