Vi Bilägares forum

Då kör vi igen!

Då kör vi igen!

Efter en välbehövlig andningspaus är det nu dags att öppna för kommentarer till artiklarna igen!
I tråden ”Kommentarer ur spår” (http://www.vibilagare.se/forum/534/kommentarer-ur-spar-46039) har det kommit många kreativa förslag på hur vi kan förbättra hanteringen av vårt kommentarsfält. Vi ska studera dessa och se vilka idéer vi kan realisera. Med start idag ska vi också skärpa oss när det gäller modereringen. Det innebär att inlägg OT går bort och ska raderas (här få gärna våra assisterande moderatorer hjälpa till). För den som vill är det som tidigare fritt att starta en ny tråd i forumet om man vill diskutera någonting nytt.
Jag skulle också vilja be er som skriver kommentarer på vibilagare.se att hålla en anständig ton i inläggen. Bemöt andra så som ni själva vill bli bemötta!

Vänliga hälsningar
Tommy Wahlström
Redaktionschef Vi Bilägare

Uppdaterat: 2013-11-14 10:01

Kommentarer

Det påtalas att det handlar om årsmodellerna 2006 -2008 som felet kan uppstå på och det gäller Dieselmotorerna med 140 eller 170Hk.
Tydligen anser inte Vw själva att problemet är så stort att man måste massinkalla men många bilar blir åtgjärdade vid andra tillfällen.
Felet kan som sagt uppstå när som eller inte alls och i teorin så är det förstås betydligt fler bilar som kan ha samma fel i familjen men Vw utreder och tar felen på garanti ifrån fall till fall.

Uppdaterat: 2013-11-14 11:48

Leifer har rätt, även om det i artikeln står vilka årsmodeller som drabbats av problemet borde det också framgå från när den aktuella bilen är samt hur långt den gått! Vi undersöker och återkommer.

Uppdaterat: 2013-11-14 11:56

Jo, men jag tycker ribban ska ligga mycket högre i forumet än i artikelkommentarer. Eller har jag fel?

Uppdaterat: 2013-11-14 12:22

För att återgå till ämnet.

Eftersom jag helt saknar förtroende för Sveriges slappaste redaktion när det gäller driften av deras egen hemsida så vidtar jag följande åtgärder.

Jag kommer även fortsättningsvis läsa artiklar och kommentera artiklar på ViB, men prenumerationspengarna skickar jag fr.o.m nu till Teknikens Värld.

Jag har ingen förståelse för kollektiva bestraffningar, förbättringar på hemsidan genomförs aldrig trots löften, man modererar inte över huvud taget och när pajkastningen kommer igång så stänger man helt av kommenteringen.

Ni förtjänar inte mitt förtroende och följdaktligen inte heller mina pengar.

Uppdaterat: 2013-11-14 12:54

Högre ribba i forumet tycker jag låter helt ok.

Uppdaterat: 2013-11-14 16:41
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Hårdare tyglar i artikelkommentarerna och lite friare utan att släppa kollen helt, (och gärna även tillåta lite off-topic), härinne är jag med på också.

Uppdaterat: 2022-11-02 21:27