Testkaniner sökes

7 inlägg 0 nya
Testkaniner sökes

Hej allihop, vi håller på med litet utveckling för sajten och det kommer att bli en hel del mer material för alla att ta del utav. Bra va!? :) Men innan vi går live vore det mycket värt att kunna få lite hjälp av er användare för att se att alla kopplingar i databasen fungerar i bakgrunden och är tillräckligt smidiga. Skulle ni kunna hjälpa till med det? Extra fördel om ni dessutom är prenumerant idag (eftersom vi så klart vill bjuda våra prenumeranter på något extra) men det är inte ett måste.

Enklast tror jag är om ni helt enkelt skickar mig ett mejl till magnus.wassen@okforlaget.se så tar vi det därifrån. Det ni ska göra tar inte lång tid, jag vill bara förbereda för att "testa skarpt" med riktiga användare.

// Webbchef och affärsutvecklare på OK-Förlaget //

Det man skulle vilja testa är säkerheten. Att det för varje fysisk person bara finns ett nick. Hoppas att den ambitionen finns och att någon testar det.

6.15

@pinjong Jag förstår din frustration kring detta. Tro mig, det är många nick som raderats genom åren. Litet svårt att förstå hur dessa människor funkar men alla är ju inte riktigt 100. Vi har kollat på olika alternativ till att höja säkerheten. Rent generellt finns det väl två trender kring detta: 1) ta betalt eller 2) koppla user mot Facebook. (Jag gillar dock ingetdera av de två alternativen ska jag tillägga).

Men det får bli en senare fråga. Släng iväg ett mejl till mig om ni kan tänka er att ställa upp och testa en inloggning (kopplat mot prenumeration om ni är det, annars bara att sätta upp ett konto med verifiering). Alltid tacksamt att ha riktiga användare som testar. Tack på förhand!

// Webbchef och affärsutvecklare på OK-Förlaget //

Båda alternativen utesluter mig.
1. Vägrar betala för ett diskussionsforum.
2. Har ej facebook.

It's a very good idea to leave a sinking ship

Måste väl fungera att blockera en IP-adress om nån försöker leka Allan?

Känns som att det är betydligt viktigare att radera och plocka bort rasister och rasistiska kommentarer, än lägga tid på att blocka eller leta efter dubbla användare. Ni som är veteraner på sidan är ändå så pass bra på att jaga bort nya användare, så det behövs inte mer än ni.

Jag ställer upp som försökskanin och är prenumrant. Skulle ovkså tänka mig inloggning kopplat till facebook. Skulle också önska att alla med flera nick plockades bort som Pinjong framförde ovan.

Skickade uppgifter på meddelanden till dej här på forumet, alltså inte på mejl. Mvh

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.