Vi Bilägares forum

önskvärd funktion i forumet!

önskvärd funktion i forumet!

Att kunna se blockerade användare på sin profilsida, som det är nu är det omständigt att avblockera om man gjort mitt vanliga misstag...
Lyckas ofta trycka blockera, anmäl osv när jag scrollar, då jag surfar mobilt nästan uteslutande.
Knapparna för dessa funktioner är små, och i mobilen precis under texten, vilket gör detta misstag vanligt, har förstått att jag inte är ensam....
Nu måste man fundera ut vem som är blockad, logga ut, gå in på profilen, logga in, uppdatera sidan, häv blockering....
Senast blockade jag mig själv, skrev samma inlägg flera gånger, innan jag kom på det.....
Har även anmält mig själv, väldigt nyttigt....
Har även anmält tex hacken, denne oförarglige person, som aldrig är otrevlig.

Ta annars bort funktionen blockera, kan man inte läsa vad andra tycker, varför sticker man ut hakan?

Jag tycker inte alltid som andra, men kan välja att inte bry mig...?

Anmäl är däremot bra, vi får bort motala-trollet fortare så.......
Det ser man dessutom själv och kan åtgärda!

Uppdaterat: 2015-06-17 13:00

Kommentarer

Jag har oavsiktligt blockerat Raphael och vet inte hur jag återställer detta. Det syns inte att han är blockerad på min profilsida, men jag kan inte läsa hans alster.

Uppdaterat: 2015-06-17 17:47

Ett annat önskemål:
I forumet för kommentarer till artiklarna kunde man under en tid välja "äldst först". Varför har denna smarta funktion försvunnit? Nu måste man återigen läsa bakofram och skrolla ner och upp och ner igen vilket gör forumet betydligt obekvämare att läsa.

Uppdaterat: 2015-08-07 19:42

Jag har råkat blockera gäsp och flera till. Jag vet inte hur jag ska häva blockeringen. Ta bort funktionen vore bäst. Nu missar jag flera inlägg som jag annars kunde läst. Samma sak med anmäla. Har råkat anmäla folk helt i onödan utan att det är meningen.. Ber alla om ursäkt för detta.

Uppdaterat: 2015-08-09 00:27

[quote=Gäsp]Logga ut trasten .. Hitta något inlägg från Raphael .. Klicka på hans profil --- Logga in dej där och uppdatera - Där borde du kunna "avblockera"/quote]
Så gör du bilnerd, synd att det var just gäsp du blockerat, men mitt citat av hans "brux" bör du kunna läsa....

Uppdaterat: 2015-08-09 00:54

Såg precis att jag lyckats blockera leifer - helt utan baktanke så hur det gått till förstår jag inte riktigt. Avblockerade genom att under "Aktiva ämnen" hitta en tråd där leifer var den siste som kommenterat - klickade på "leifer" och fick då upp hans "profil" där jag kunde häva blockeringen.

Uppdaterat: 2015-08-09 11:40

Jag saknar Tapatalk, är ju en funktion som ska finnas på ett forum 2015

Uppdaterat: 2015-08-09 13:42
Pär
Shogun skrev:

Har också tydligen lyckats blockera flera personer sedan jag börjat läsa på mobiltelefon ibland då jag köpt ny mobil, vet ej hur dock...... Problemet yttrar sig i också att jag har på forumet dubbla inlägg. Säg att tråden har 10 sidor, då är de två sista sidorna 9 och 10 samma inlägg, med detta menade jag dubbla inlägg, varför blir det så här och vad beror det på? Men loggar jag ur så ser jag alla inlägg men inte när jag är inloggad......knepigt hur det kunde bli så här helt plötsligt, har aldrig haft detta problem förut och har aldrig blockerat någon.
Peugeot- Pär.
Vad är Tapatalk?

Tapatalk är ett program du använder när du logga in via telefonen, är sjukt smidigt och bättre eftersom det är uppbyggt för just att användas via telefonen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tapatalk

Uppdaterat: 2015-08-09 19:15
Pär