OKQ8 Backupförsäkring - annons på ViB

3 inlägg 0 nya
OKQ8 Backupförsäkring - annons på ViB

Just nu möts jag av en annons på ViB-sajten för OKQ8's backupförsäkring. Som illustration har man valt en Simca 1000 med halvöppen framhuv där mörk rök ska visa ett motorhaveri. Det känns som att OKQ8 kanske ska satsa på andra affärsområden då bilen man visar är försedd med svansmotor. Ska man bli road eller oroad? Jag väljer att fnissa åt hur man visar sin okunnighet när man egentligen vill visa sig duktiga.

Det är jag som är skyldig, skulle fixa en genrebild i illustrativt syfte och tyckte att modellbilen med litet rök skulle vara bra. Hade det brunnit ur bagageluckan så hade 99% som sett bilden undrat vad det hade att göra med motorskador. Så tänkte jag. Men ingen skugga över OKQ8, jag tar på mig fullt ansvar för denna inkorrekta bild.

// Webbchef och affärsutvecklare på OK-Förlaget //

Ahh vad skönt. Jag får känna mig som en fullkomlig besserwisser. Underbart. Jag har lockat fram en pudel. För att ta ännu ett steg upp på besserwisserstegen måste jag påpeka att det är just ur bagageluckan röken stiger. Men, i ärlighetens namn - illustrationens tillkortakommanden var ju inget annat än ett i-landsprobelm iakttaget av en nörd som jag. Ös på bara Magnus. Hellre en Simca med röken på fel ställe än ingen Simca alls.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.