OBS! Logga in kommer att flyttas

7 inlägg 0 nya
OBS! Logga in kommer att flyttas

Hej, vi håller på och införa en ny typ av inloggning och för att vara lite pedagogiska kommer "Logga in" under kommande veckor att försvinna. För att logga in och kommentera artiklar eller skriva i forum kommer inloggningen att ligga i anslutning till artiklarnas kommentarsrutor samt i forumet.

"Logga in"-knappen där den ligger idag kommer så småningom att återvända men då få en ny funktionalitet. Den blir då riktad till prenumeranter, då vi kommer boosta sajten med mer digitalt innehåll. Vi väljer att flytta på inloggning för att kommentera i syfte att minska förvirringen för ni som är flitiga forumanvändare. Jag vet att det kommer vara svårt att vänja om sig, men om knappen helt plötsligt fick en ny funktionalitet skulle det garanterat förvirra ännu mer...

Logga in-knappen i övre högra hörnet på desktop kommer alltså att försvinna i samband med nästa deploy av sajten. Inloggning sker via länk i artikel eller forum (eller direkt på länken http://www.vibilagare.se/user om man nu vill det).

Vi tänker att kommentarsfunktionen fortsatt ska vara öppen för icke betalande prenumeranter, därav justeringen och inloggning på flera olika nivåer. Prenumeranterna är dock våra viktigaste kunder och därför drivs för att underlätta maximalt för dem och då får ni forumanvändare tyvärr logga in en nivå ner i hierakin. Jag gillar forumet/kommentarer och tycker att det ska vara fritt – öppet för alla – och hoppas att ni kan ha överseende med den här justeringen.

// Webbchef och affärsutvecklare på OK-Förlaget //

För sent.
Jag slutade prenumerera för två år sedan, helt och hållet pga den otroligt bristande lyhördhet på hemsidan.

Numera läser jag ViB via Readly istället.

Power to the people

Vi kommer aldrig att hitta in igen.

6.15

Jag lyckades hitta knappen för att logga in, men någon för att logga ut hittar jag inte.

Mäkinen.
Klicka på ditt eget namn här ovanför så kommer du till en logga ut-knapp.
Det blir dock lite bökigt att hålla på och leta upp inlägg man gjort för att kunna logga ut.

I mitt fall är det ganska enkelt att hitta egna inlägg.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.