Medelåldern på vi bilägares forum?

14 inlägg 0 nya
Medelåldern på vi bilägares forum?

Nån som vågar gissa?
Jag gissar på 69 år.

67 år.

Ibland känns det som jag är rena ungdomen här med mina 54, men 69 är nog att ta i.
Gissar på 58

Gissar på 55

Jag drar till med 71. Känns mest rimligt.

Med tanke på den enormt fina kompetens / kunskap många sitter på i detta forum samtidigt som jag läser några så puertilt eruptiva inlägg av ”IQ fiskhjärekaraktär” så tror jag faktiskt att medelåldern är närmare 45 än 50 år. Många skribenters tankar och inlägg blir jag verkligen djupt imponerad av samtidigt som ett fåtal inlägg skrivs av genuint tvättäkta svamlande, rabblande pajaser med beklämmande låg / tom kunskapsbank.

- Att springa utan att ha polisen efter sig, tyder på psykisk obalans.

Rikard wrote:
Ibland känns det som jag är rena ungdomen här med mina 54, men 69 är nog att ta i.
Gissar på 58

Jag med mina 26 känner mig som rena barnet.

Min medverkan drar upp medelåldern rejält...

40-talisten wrote:
Min medverkan drar upp medelåldern rejält...

Du och Apex tar ut varandra, så känn dig som 40 istället för 40 talist.

Själv har man ju fallit över 30-sträcket, så nu är man väl medelålders???

Power to the people

Skulle medelåldern spela någon roll då? Ja känner både bil och motorkunniga EPA-raggare och kunniga pensionärer med Volvo eller Skoda.
Sedan behöver ju inte den som skriver långa inlägg alltid vara den som kan mest utan den som skriver kort och koncist som trasten, kan ju vara kunnigare.

Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

När det gäller ett motorintresse så är det som Christer_1 säger, då spelar inte åldern så stor roll. De som är motorintresserade skaffar sig mycket kunskap genom åren som vi tacksamt tar del av om vi får.

Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Nä, jag tycker inte att ålder spelar så stor roll. Jag känner själv lite att jag föddes lite för sent för mitt bilintresse, har väldigt få vänner som delar det och rätt många i min ålder som inte ens har tagit körkort.

Sen har vi bilhatandet, alla tillverkare som antingen gör allt för att spara någon milliliter bränsle eller någon millisekund 0-100 på bekostnad av körupplevelsen och sedan all uppkoppling/bildelning osv.. Tråkig utveckling. Nödvändig kanske, men tråkig.

Medianåldern i landet är väl knappt 41 år och drar man bort de infantila drar det väl iväg nåt decennium till så min gissning är att vi hamnar runt 50 här. Möjligen något högre om man tänker på att yngre hellre använder andra plattformar än forum då de saknar sinne för strukturer och ibland kan uppfattas som historielösa.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.