Vi Bilägares forum

Forumdelen "Köpråd"

Forumdelen "Köpråd"

Nån mer än jag som tycker det verkar skumt med alla som ställer frågor om bilval med nyskapat nic, för att sen aldrig mer synas till på forumet?

Känns som Vi bilägare borde på nåt sätt förbättra kontohanteringen så man kan öka chansen att det är seriöst.

Uppdaterat: 2017-07-28 08:51

Kommentarer

Ja detta har många uppmärksammat tidigare och stundtals fick den tokiga "Uno" skulden men tydligen är det Google som driver sådan trafik till siten. Kanske att VIB förlag betalar dyra adwordspengar för att få fart på forumet och attrahera nya presumtiva läsare? MVH AL

Uppdaterat: 2017-07-28 09:25
” Det finns inget värre än aktiv dumhet.”

Är nog mest Uno som bemödar sig med att skapa ett nytt konto, lägga upp bild/avatar för att ställa olika frågor om bilköp.
Det flesta kollar nog annars med kompisar eller läser märkesforum eller helt enkelt ger sig ut i bilhallarna och kollar och provar.
Jag skulle aldrig någonsin fråga folk jag inte känner om vilken bil jag skall köpa och speciellt inte i ett forum där alla är totalt märkesfrälsta och där ingen egentligen känner till mina bilbehov.
Jag ger mig helt enkelt ut och besöker bilfirmor och kollar och provkör, klämmer och sparkar däck. Det är ju det som är det roliga.
De som vill kan ju svara på alla dessa nya kontoägares bilfrågor och även om det är Uno som ställer dem så kan ju eventuella frågor och svar gynna andra bilköpare.

Uppdaterat: 2017-07-28 09:29
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Jo ibland blir det ju intressanta diskussioner i dessa trådar, även om intentionen var oseriös.
Men tycker detta borde kunna förbättras på nåt sätt, har ju varit så här flera år nu.

Uppdaterat: 2017-07-28 10:08

Shogun. Problemet är att annonsörerna betalar för datatrafik, d.v.s mängden klick och besökare.

Alla gratistjästen bygger alltså på mängd besökare eftersom det höjer värdet på produkten. Utan läsare (trafik), inga intäkter. Utan intäkter - ingen site.

MVH AL

Uppdaterat: 2017-07-30 07:55
” Det finns inget värre än aktiv dumhet.”

Shogun, alt kan man koppla kontot till säker identifiering som bankID, då kan alla skriva, även dom som inte prenumererar.

Finns ju också dom som jag som numera prenumererar på Vi bilägare genom Ztory, dvs lite mer indirekt.

Uppdaterat: 2017-07-30 11:01