Vi Bilägares forum

Användning av MENY i topplisten har slutat fungera!

Användning av MENY i topplisten har slutat fungera!

Har nu i flera dagar försökt att gå in på Forumet genom att trycka på MENY i topplisten, som alltid, men inget händer.
Har fått gå omvägen över SÖK för att gå till Forumet.
Är det serverbytet som spökar? Vill ni på VIB inte ha ett dött forum så får ni nog skärpa er.

2020-06-17 12:55
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

Kommentarer

Använder du IE? Testade just själv, Edge och Firefox funkar men inte IE. Chrome använder jag inte så vet ej. Inte heller Opera funkar.

Uppdaterat: 2020-06-17 13:45

Fungerar inte i Chrome

Uppdaterat: 2020-06-17 14:21

Fungerar inte i Chrome. Vad är IE?

2020-06-17 15:14
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

För mig funkar "meny" under Chrome.

För övrigt kan man väl alltid använda adressen: https://www.vibilagare.se/forum

Uppdaterat: 2020-06-17 15:40

Försökte redigera inlägg #4 men det fungerar inte. IE står väl för Internet Explorer? Trodde det var Microsoft Edge som gällde nuförtiden. Själv använder jag Chrome oftast och det fungerar inte.

Uppdaterat: 2020-06-17 16:25
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

Christer: Redigeringsknappen är med "inaktiv" i Chrome nu.....går inte att varken redigera eller citera...

Uppdaterat: 2020-06-17 16:41

Fungerar med Safari

Uppdaterat: 2020-06-17 17:06
*Robban

..

Uppdaterat: 2020-06-17 17:17

Frågade Maria om det här och fick det här svaret:
Hej!
Ja, den ställer till problem och de senaste dagarna har det varit främst i redigerarläget för oss som har tillgång till det.
Vi försöker trycka på så gott det går om att vi behöver stabilisering snarast. Men vi kan tyvärr inte göra mer i nuläget.

Vänliga hälsningar / Kind regards

Maria Dahlin
webbredaktör / web editor

Uppdaterat: 2020-06-18 09:19
Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Om en sajt inte fungerar till 100 % med Chrome - ja, då fungerar den helt enkelt inte. Och det gör inte denna sajt f n.

Uppdaterat: 2020-06-18 09:48

Vad jag kan se så fungerar den till 100% med Edge och Firefox...

Uppdaterat: 2020-06-18 10:16

Fan tro't West men fungerar det inte med den i särklass mest använda browsern - ja, då fungerar det inte i mina ögon.

2020-06-18 10:48

Må så vara men åtminstone jag använder aldrig Chrome.

2020-06-18 11:39

+100 till Pi

2020-06-18 12:28
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

Jag har Chrome och det funkar på min laptop med Windows. Men det är ju enkelt att prova med annan webläsare om man tänker att problemet är kopplat just till Chrome och inte HUR man kör Chrome.

2020-06-18 13:34

VIB skriver nu att de har STORA problem med sin Site och Forum. De ber om ursäkt. Så det är nog inte fel på våra webbläsare utan problemet ligger hos VIB.

2020-06-18 16:11
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

Omvända världen... Sidan och forumet är snabba som f-n för mig! Hmm....

2020-06-18 17:24

Precis christer. Jag trodde inte heller att det berodde på webläsaren. Det jag funderar på är om det är premiumfunktionen som har gått sönder.

2020-06-18 17:26

Det är till och från, ibland fungerar Chrome. ibland inte och det är lika med Safari.
Det är inte Webläsaren som strular.

2020-06-18 18:59
Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre