Touareg med datorspel för att styra funktioner.

12 inlägg 0 nya
Touareg med datorspel för att styra funktioner.

Jag reagerar surt när jag läser artikeln om nya Touareg och där det står att man avlägsnat fysiska knappar och ersatt dem med viftande handrörelser!
Vill vi ha det så?
Eller är det bara några dataspelande tonåriga nördar som blivit inlånade som IT- specialister och som tror att chaufförer vill hantera sina fordon på det sättet?
Vad händer när man i en bilkö plötsligt viftar för att höja kupe'tempen och bilgrannen tror att man ger honom fingret?
Det här kan ju ge många obehagliga situationer!
Och vad händer om man vill klia sig i örat?
Det här är trams som måste motarbetas, primära funktioner ska styras via fysiska reglage!

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Eller finns det verkligen någon som vill ha det så här i sin bil?

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Japp!

När det gäller föraren ska köra och slippa störa datorskärm passagen då är det bäst tonåriga att sitta baksäte som kan spela datorskärm i nackstöd och använda headset för att slippa förare kliar i örat. Vet att Touareg är lyx premium som har massor elektronisk och dator som kan gå sönder, det är inga problem exempel vd, chef som har väldigt hög lön och har råd med dyra bilar.

Min nuvarande Fabia https://www.spritmonitor.de/en/detail/990314.html Dåvarande Astra https://www.spritmonitor.de/en/detail/858751.html

Mängden dumma människor har alltid varit större än mängden förnuftiga, enda orsaken att de dumma inte gjort mer ofog är att tekniska möjligheter saknats, när tekniken möjliggör fler dumma saker kommer fler dumma saker att bli gjorda.
Området är valfritt...

Dumhet skapas vanligtvis av naiv okunskap och godtrogenhet som skapar ointresse och nonchalans vilket leder till dumt tänkande och agerande.
När detta tillstånd är allmänt utbrett i hela samhället blir det normalitet och förnuftet betraktas om dumhet och extremistisk avvikelse.

Konsekvenserna på längre sikt blir allvarliga.

Så länge det är valbart om man vill peta på en knapp (fysisk eller via skärm) eller om man vill leka dirigent så må det vara hänt.
OM det nu är som så att man inte kan välja utan måste dirigera hela tiden, så bli det ju kanske inte så där jättebra i slutänden.

det værste er da prisen OVER 1. MILL. for en FOLKEVOGN ,?

X, man kan välja mellan röst eller geststyrning.
Om vår framtid ska bestå av flaxande pratkvarnar för att framföra de moderna bilarna hoppas jag på en snabb frammarsch för de autonoma!
Eller ett varsamt omhändertagande av våra nuvarande bilar som kräver viss handpåläggning för att framföras!

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

När det blir tillåtet med självkörande bilar, måste ju föraren ha något att göra. Han kan sitta där och flaxa med armarna för att roa sig....
Allvarligt talat förstår jag inte poängen med flaxandet, en ratt för att ställa volymen/fläkten/temperaturen har funkat utmärkt i årtionden, varför skulle det inte funka även i fortsättningen?
Vad kommer härnäst? Bromsa medelst flaxande?

Ingen vet hur gammal en Citroen kan bli...

Undrar hur det blir om man har en yvig medpassagerare, eller om man som förare är väldigt yvig i diskussion me sin medpassagerare.
Ljud upp, ljud ner, blinkers höger, MIX MEGAPOOOOOLLL! "Navigerar till, Kualalumpur" arktisk kyla inställd, full rövvärme, spola vindrutan, ...

Det bäddar för en komisk framtid!
Undrar om de viftande IT-nördarna någonsin sett t.ex. Rowan Atkinson?

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

#9 & #10 HahhAHAhh
Kanske går att bortförklara en påkörning av valfritt föremål genom att hävda att man minsann gjord bromstecken åt displayen.
På reprisen ser man sen domartecknet för wash out och då åker man på en miss conduct och böter :)
Böterna dras direkt från ditt kontot. Först allokeras en självrisk på 15000:- Har du inga pengar kvar så startar inte bilen...
Analog bilkörning på inhägnade områden kommer att bli ett stort folknöje i framtiden.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.