Elmotor värmare eller förbränningsmotor värmare?

3 inlägg 0 nya
Elmotor värmare eller förbränningsmotor värmare?

Hej!

Jag fick veta att att det finns elmotor värmare och en vanlig bränslemotor värmare för självladdande elhybrid bilar (toyotas nya).
Kostnaden skiljer sig väsentligt för installation.

Vad är en elmotor värmare? Värmer den alltså bara elmotorn som finns i bilen? Och i såfall, på vilket sätt är det användbart?

Blir inte elmotorer snabbt varma ändå?

1. Det går inte förstå vad du menar.
2. Det finns inga självladdande bilar, Toyotas hybrider drivs av bensin och det är bensin som sätter fart på bilen så att batteriet kan få laddning. Du kan spara 10-20% på det. Självladdande är idiotiskt uttryck!

Jag tror Suv_crown menar en vanlig elektrisk insticksvärmare på bensinmotorn eller en slangvärmare av vattnet på bensinmotorn och alternativt en vanlig bränslevärmare som också värmer vattnet och därmed kupen.
Håller med dig junkers att "självladdande" är ett idiotiskt uttryck när man pratar om en bil med ett batteri som fungerar som en slags ackumulator, när bilen egentligen är en bensindriven bil till 80-90 % minst.

Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.