Skötselråd på en Vw T3

2 inlägg 0 nya
Skötselråd på en Vw T3

Hej Hej, nu har jag köpt min första bil, och det blev faktiskt en utav mina drömbilar. En fantastiskt fin Vw t3 camper från 88. Och det är tyvärr så att jag vet inte så mycket om skötsel på en bil, och jag vill ju självklart behålla den så fin som den är nu. Och göra rätt emot den :)
I dagsläget har den nästan inger rost alls och lacken är i kanon skick. För att grejen är den att den aldrig har varit vinter körd innan, men det måste jag tyvärr nu göra, då jag verken har garage eller möjlighet att ha två bilar, är nämligen fortfarande bara en student som bor i lägenhet.
Och jag förstår att det kanske var jävligt dumt att köpa en såhär bil med tanke på detta. Men jag fick chansen att köpa min drömbil och jag tog den :) och jag hoppas att med rätt skötsel så kommer jag kunna hålla sicket så fint som det är nu på den.
Så undrar helt enkel om det är någon som kan tipsa mig med vad för behandling jag bör utföra på den nu inför vintern ?? vad för vax, lackskydd eller vad som nu kan göras för att skydda den så bra över vintern??
Och är en Underredsbehandling något att tänka på??

Är super tacksam ifall det är någon som kan hjälpa mig med lite svar på detta.
Tack så mycket.

Ta kontakt med några företag som utför rostskydd och lämna in den där du får ett bra pris för ett fullgott jobb, alltså du ska kräva någon sorts garanti för ett väl utfört arbete.
Det här är bilar som rostar väldigt lätt.
Sedan kan du köpa en lackrengöring och ett bra vax och börja gnida, mer konstigt är det inte.
Jo, du bör byta all olja och filter också. Kolla instruktionsboken!

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.