Sommardäck

12 inlägg 0 nya
Sommardäck

Någon som har erfarenhet av det nya premiumdäcksmärket (enligt dom själva) Kontio?? (Ska vara tillverkat av Nokian...)

Säger bara varför chansa? Däck är nog det viktigaste och samtidigt enklaste sättet att anpassa sin bil efter hur man vill ha det.

Grönkhmerbekämpare

Det va därför jag frågar!!
Kör alltid med kvalitetsdäck

Räcker med att gå in på kontiodäck.se för att jag ska vända mig om och aldrig ens fundera på att montera några kontiodäck på någon av mina bilar.

Håller med Ivarsson. När man direkt på hemsidan skriver ”Ett gott grepp är en unik allemansrätt. Varje bilförare har rätt till säkra däck – till skäligt pris.” Då rynkar iaf. jag på ögonbrynen och tänker ”vad är haken här”. När man sedan googlar Kontio däck så får man fram tester av budgetdäck, då tackar jag för mig. Jag köper enbart testvinnare, finns ingen anledning att chansa med däcken, om man har råd dvs. Hade jag varit a-lös med en 5000-kronors bil så hade läget varit ett annat såklart. Det är därför vi alla ser det ur våran personliga synvinkel, och detta var min.:)

Vilken festlig hemsida Kontio har. Den ser ut att vara ihopsnickrad av en begåvad sjätteklassare. Däck med vit sida tycker jag är snygga så därför ställer jag mig försiktigt positiv till Kontio. Bara därför.

Har tänkt i samma banor som ni...men var ändå nyfiken på om det var nån som hade någon erfarenhet av däcken... ;)

Skall bli roligt med folk som testat dessa däck senare.
Svårt att hitta personer med egna fakta.
Skulle inte våga köpa dessa.

Är dessa bättre? https://www.abswheels.se/blog/landsail-ls-588/

Kontio finns inte ens att beställa i den dimension och belastningklass jag behöver så redan där faller de bort, dessutom ser jag på hemsidan att de söker återförsäljare. Varför säljs de inte redan hos de större däckkedjorna om de är så premium?

Nej, det får bli fyra nya Pirelli Cinturato Blue från min lokale gummigubbe.

Nu kommer ViB idag sommardäck däcktest nr 5.
Jag blir glad att sammanfattning var 5 st och alla 4 betyg från Dunlop Sport BluResponse.

Min nuvarande Fabia https://www.spritmonitor.de/en/detail/990314.html Dåvarande Astra https://www.spritmonitor.de/en/detail/858751.html

Igår, byte till sommardäck själv och ABS däcktryck och trycker bekräfta ny ändring lufttryck från infotainment och gick toppenbra och ingen händelse kontrollampa lyser. Nu har rullat ca 10 mil med Dunlop Sport BluResponse är positiv tyst och komfortabla :-).

Min nuvarande Fabia https://www.spritmonitor.de/en/detail/990314.html Dåvarande Astra https://www.spritmonitor.de/en/detail/858751.html

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.