Protestlista

11 inlägg 0 nya
Gäst (ej verifierad)
Protestlista

Tysbilskramarna får mobbas, ljuga och bete sig hur som helst på denna sida. Nu får det vara nog!

Väljer att vara anonym i denna tråd för att den ska bli neutral.

Skriv under här om ni liksom jag är trött på detta.

Ha en bra dag!

Håller med föregående talare.

Håller med föregående talare.

Håller med crister_1

Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Hur kan det komma sig att det fortfarande går att skriva en massa strunt under olika och helt nya signaturer och utan att vara inloggad?
Och hur sjutton kan man tillåtas skriva en massa smörja som "Anonymous"?

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Är det bara jag som tycker mig ana att inlägget bär Birgers/Shoguns signatur?

F.ö. kan man notera att protestlistan genererade en hel radda med underskrifter:-)

Ingen får mobbas, inte ens tyskkramare.
Tror faktiskt du har rätt Audi A5 SB. Uno skriver oftast korkade inlägg, men jag tror inte jag noterat syftningsfel från den signaturen. Varemot syftningsfel är ett signum för herr Karlsson.

If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with bull. (W.C. Fields) - Ibland skojar jag på skoj - men ibland skojar jag på fullt allvar (Jes_)

Jes_, det är inget syftningsfel; det är så man språkar i Värmland. Jag är född där och bott där många år. "Sluta mobbas!" är ett synnerligen värmländskt uttryck;-)

F.ö. är Uno mer begåvad än TS;-))))

Jo, jag konstaterade precis samma sak som Audi och Jes redan när denna tråd skapades. Inget att kommentera egentligen. Personen i fråga har uppenbarligen inget vettigare att skriva om så då får han väl hålla till här i denna tråd (och den andra här intill som han också skapat under sitt "Birger-nick" där jag erbjudit honom att framföra sakliga synpunkter, fast då försvann han illa kvickt. Vederbörande förmår uppenbarligen inte en seriös diskussion, trots att det är vad han ständigt efterfrågar)....

Suck....

MVH AL

Bilmärket är som ett opium för konsumenterna!

jag vill bara säga att jag inte skapat denna tråd. och att jag varit bortrest nu när det är semestertider får faktiskt signaturen al ha överseende med att jag inte hänger här hela semestern och svarar så fort ett inlägg görs. jag är här för att lära om bilar, tyvärr får man inte lära sig mycket för de som kan något om bilar har slutat skriva (hanzzon tex) i stor utsträckning. det man får lära sig här nu är hur man inte ska uppföra sig på ett forum och det är det jag reagerat på och påtalat både här på forumet och i artikelkommentarer och till vibilägare. därför kommer snart ändringar. men detta är ju inte populärt att man påtalar bland de som ägnar sig åt personliga angrepp och nedlåtande kommentarer om andra och tycker att det är ok. så börja här och nu att diskutera utan personliga angrepp, nedlåtande kommentarer om andra, och översittarattityd i sina skrivelser så blir nog detta en trevlig sida till slut och man kan lära sig något om bilar och inte nationalekonomi i allt som rör bilar.........önskar en som står i begrepp att byta bil och lära om bilar.

Saabnisse:
Det går inte att skriva om man inte har ett användarkonto. I stället har vi att göra med användare som skapar och sedan tar bort konton. Bara för att jävlas. Tyvärr är det så.

Alla:
Jag låser den här tråden. Om det är någon som vill diskutera det som händer i kommentarsfältet så hänvisar jag till andra trådar.

/Fredrik Diits Vikström, Vi Bilägare

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.