Toyota Auris vs Volvo V40 T4

23 inlägg 0 nya

D2 och D3 är identiska motorer, förutom mjukvaran, växellådorna likadana. Vet inte hur prisbilden skiljer men i praktiken borde det inte skilja nämnvärt. Jag har hört vissa tycka att D2’an känns lite kväst mot D3, men ts måste ju prova för all del. Min tanke var att om man initialt kikar på T4 med 180hk så är det runt dess prestanda man tänker sig. Men som sagt, provkör, ett mustigt vridmoment kan ha större betydelse än en kvick 0-100-tid.

Jag kör en Auris Hybrid -16 idag och den fungerar bra för mina ändamål (pendling till/från jobbet), den är snål och pålitlig. Tyvärr så är bilen väldigt stötig (även på vinterhjul). Kommer därför sälja mil bil inom kort för att köpa nya Corolla eller en nya Golf.

Skulle rekommendera att du provkör den själv och bildar dig en egen uppfattning. Hade tidigare en Golf 7 som jag var väldigt nöjd med, det var inga konstigheter med den. Det finns massor med nyare Golf 7.5 till salu med bensinmotor och automat för 170k.

Lycka till!

Toyota Corolla 1.8 HSD

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.