Bild
Nästa artikel

Saken är biff i Nashville

"Top sirloin med spenat på ar en höjdare i går kväll. En belöning för de 34 milen."
Det är 34,5 sövande svenska mil mellan Graceland, Memphis, och Nashville. I stort sett rakt österut. Efter 28 stannade vi och tog en kaffe för att hålla oss vakna. Amerikanerna har förresten blivit bättre på kaffe; det är inte lika blaskigt som det brukade vara för några år sen.

Och steaks har de väl alltid kunnat göra. Top sirloin med spenat på Demos´ Steak and Spaghetti House, Commerce St, i Nashville var en höjdare i går kväll. En belöning för de 34 milen.

Damen som serverade oss kaffet före Nashville hade varnat oss för att det skulle kosta minst 200 dollar per natt att bo på hotell downtown. Det måste vara lågsäsong i country-land, vi bor på Best Western med gångavstånd till Broadway St, musik- och kroggatan, för 95 dollar natten.
Taggar:
Saken är biff i Nashville

Kommentarer

#1
Göte
2009-07-11 11:59

Bodde på samma Best Western för 80 dollar pr. natt så just det hotellet Down Town har bra priser annars stämmer 200 dollar natten rätt bra. Finns för 475 dollar natten också om man vill bo tråkigt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.