Bild
Nästa artikel

Handledning i handtvätt

"Den som inte vet hur man tvättar händerna efter ett toalettbesök får lära sig det..."
Den som inte vet hur man tvättar händerna efter ett toalettbesök får lära sig det på muggen i kondiset utanför Springfield, Illinois, alldeles intill legendariska Ariston Cafe där Route 66 korsar Interstate 55.

Fem illustrerade anvisningar från Illinois Department of Public Health talar steg för steg om hur det går till:

1. Blöt händerna med tvål och varmt vatten.
2. Tvåla in i 20 sekunder, även under naglarna och mellan fingrarna.
3. Skölj under varmt rinnande vatten.
4. Torka händerna med din egen rena handduk.
5. Stäng kranen med en pappershandduk. Släng handduken.
Taggar:
Handledning i handtvätt

Kommentarer

#1
Erik F
2009-07-15 13:46

Bra instruktion! Skulle behövas för alla världens män, tror jag. Även en instruktion i hur man sitter och kissar, med tanke på hur det ser ut på alla världens herrtoaletter.

#1
Knutte
2009-07-15 17:44

De glömde visst skriva, att man öppnar låset till toadörren med ett papper och trycker sedan ner handtaget med armbågen, när man skall ut. Just på dessa två "reglage" kryllar det av bl a tarmbakterier. Många har en hygien som väcker frågor.

#1
Inge Holgersson
2009-07-15 19:31

Du kvinna Erik F SA.., jag vet av erfarenhet att det är ändå lortigare och grisigare på en damtoalett. Titta hur det har skvätt upp på undersidan av ändringen och sedan runnit ner på toastolen. Kolla hur det ser ut vid sidan om tvättställen. Hellre en herrtoalett än en damtoalett!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.