Bild
Nästa artikel

Gitarr-fantom Made in Japan

"Det var en sån där magisk upplevelse som man kan få vara med om vid sällsynta tillfällen."
Jag uppfattade tyvärr inte namnet på killen på bilden men han är gitarrist i J W William and CHI-Town Hustlers, ett Chicagoband med basisten William som kapellmästare.

Keps-killen är något så ovanligt som japansk bluesgitarrist i Chicago och har är ruggigt bra. Jag såg och hörde honom och bandet på Blue Chicago i går kväll och det var en sån där magisk upplevelse som man kan få vara med om vid sällsynta tillfällen.

In på bluesklubben kom en äldre man, elegant klädd i hatt och med snygga boots. Han slog sig ner strax framför scenen och efter några låtar ytterligare sa japanen att det var hans läromästare och mentor som anlänt. Namnet var James Wheeler och kunde inte han tänka sig att spela ett par låtar med bandet?

Jodå, den äldre mannen gick upp på scenen, krängde på sig japanens gitarr och sen var det feeling för hela slanten så att man fick rysningar.
Taggar:
Gitarr-fantom Made in Japan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.