Bild
Nästa artikel

Det blev en Chevrolet Tahoe

"Den gick det inte att motstå även om den kostade 450 dollar mer än den storlek vi hade bokat."
Visst finns dom i USA också, surpupporna. Taxichauffören som körde ut oss från hotellet till flygplatsen och hyrbilsfirman hade definitivt ingen av sina bättre dagar.

Men tjejen på hyrbilsfirman hade det! När hon väl tinade upp. Vi hade bokat en stor suv, typ Chevrolet Trailblazer. Någon sådan fanns inte och vi blev erbjudna en Ford Edge. Förutom att den är betydligt mindre än Trailblazer så är den känd för att kallas Ford Fiasko. Saluförs bara i USA, helt hopplös kvalitet.

På parkeringsplatsen stod en Chevrolet Tahoe, V8. Den gick det inte att motstå även om den kostade 450 dollar mer än den storlek vi hade bokat.

Så nu gungar vi fram på den spikraka Interstate 10 mot första anhalten Baton Rouge, huvudstad Louisiana med drygt 600 000 invånare, i en giganisk landsvägskryssare.
Taggar:
Det blev en Chevrolet Tahoe

Kommentarer

#1
göinge
2009-07-03 17:40

Du har liten ***, eller hur?

#1
Hasse
2009-07-04 10:42

Jaja, men det är i allafall bättre än en liten hjärna.

#1
Saabnisse
2009-07-04 11:28

Vi hade beställt något som i Sverige kallas Trans-sport men när vi testade ansåg alla fyra att den var för liten och obekväm.
Det blev lika för oss, att kliva upp en storleksklass.
Det blev en Chevrolet Astro, stora 7-8sitsiga modellen.
En ful bil men helt underbar att färdas i, tyvärr med en felprogrammerad låda som aldrig utnyttjade motorns segdrag utan växlade ner i onödan i minsta motlut.
Trots detta 400mil med ett snitt på 1,18, inte dåligt!

#1
Jonas
2009-07-05 13:50

Viken otur du hade. Jag bokade en Toyota Yaris (eller liknanande) när jag hyrde bil i USA men fick en gigantisk Dodge Durango med 3.7liters V6a till samma pris. Inte riktigt samma storleksklass om man säger så men jag klagar inte med tanke på att den kostade 19,99 dollar per dygn att hyra =)
Enda nackdelen var att den drog nästan 1.5 liter milen i stadstrafik och nästan 1 liter milen på motorvägen. När jag kom hem till sverige förstod jag varför amerikanarna kör så stora bilar. Det är värt den där extra decilitern soppa.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.