Bild
Nästa artikel

Bastuhetta inne i Pegan

Solen skiner från en klarblå himmel och det är varmt i Ljungbytrakten. Inne i Pegan är det bastuhetta, minst 40 grader. Jag hade glömt hur det var att åka i en bil utan AC. Det är ingen höjdare kan jag säga.
Vi har försökt hitta en termometer på några mackar. Sånt för dom inte. Däremot korv, hamburgare, mackor, bullar, drycker och kubikvis med godis.
 
Ja, jag vet att en termometer inte kyler ner kupén men det skulle vara intressant att få en siffra, ett mått på lidandet.

Vi har rullat 50 mil nu och jag tror att vi redan därmed har slagit ett rekord med den här bilen. Så långt har den säkert aldrig tidigare gått på en och samma dag.

Bilen gör jobbet bra. Enda problemet är kupéfläkten som låter förskräckligt illa och inte går att ha på. Torra lagerbussningar, säger meken Ingemar. Inget att göra åt.

KLICKA HÄR FÃ-R ATT LÄSA ALLA INLÄGGEN
Taggar:
Bastuhetta inne i Pegan

Kommentarer

#1
Bakhjulsdrift
2009-08-19 18:27

Haha, i mina båda 205or finns det taklucka, det är verkligen livet!

#1
Anders
2009-08-20 10:40

TIPS! Skaffa toning till de bakre rutorna och en streamer i toppen på framrutan. Det gör faktiskt mer än man tror, speciellt för ev. baksätesåkare och när bilen är parkerad.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.