Bild
Nästa artikel

Maybach i Vi Bilägare

 

Det är inte varje dag man ser en Maybach i Vi Bilägare. Tja, det är väl inte en helt vanlig syn över huvud taget. Men det gjorde man faktiskt i nummer 13 av tidningen.

Av en slump.

Titta på bilden här intill eller slå upp sida 30. Där står den, längst till vänster. En Maybach 57S med röda karossidor.

Ultralyxbilen från Daimler fastnade på bild när testet mellan BMW 1-serie och Lexus CT200h skulle plåtas i centrala Stockholm.

Jag råkade snubbla över ett videoklipp från Youtube som också visar en Maybach 57S och sägs vara filmad i Stockholm. Bilen har likadana röda sidor.

Om ekonomin inte var ett problem finns det många bilar jag skulle välja före en Maybach – men visst är den lite kittlande?

Kommentarer

#1
2011-11-09 10:41

Säga vad man vill om bilen, men både fram- resp. bakljusarrangemangen är hemska - Mercedes-folket sa att man skulle ge bilen en design som inte åldrades och behövde uppdateras särskilt ofta, men jisses - bilen ser ju hur gammalmodig och trött ut som helst. Jag håller med artikelförfattaren: Det finns andra bilar att välja.

#2
CIaes Nilsson
2011-11-09 10:44

Rätt snygg och tidlös.

#3
2011-11-09 10:49

-08:a som ägs av Autoropa i Eslöv.
Udda men inge mer.....

#4
2011-11-09 22:40

Ohh nu såg jag den här :p Men jag såg den inte när mina falkögon observerade den i BMW/Lexustestet :p

I övrigt hittepålyxigt. Ser på denna på samma sätt som vissa säger att Lexus bara är en tillpiffad Toyota. Det här är en tillpiffad S-klass med nåt utrrotningshotat träd i instrumenteringen.

En vanlig S-klass ser långt mycket värdigare och snyggare ut än det här spektaklet. :p

#5
2011-11-11 14:05

Jag tycker att den är väldigt snygg.
En bil jag kan tänka mig när den kommer ner i den prisnivå jag vill betala.
Speciellt tvåfärgslackeringen är ju mycket elegant, i princip samma som jag hade på en Chevrolet för många år sedan (fast tvärtom!)!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.