Bild
Nästa artikel
Nyheter

God jul – och en fråga

23 december 2011

Det kanske börjar bli tjatigt vid det här laget. Men, självklart ska också Vi Bilägare önska er alla en angenäm julhelg. Och med risk för att låta ännu mer tjatig: ta det lugnt på vägarna.

Själv stämplar jag ut om några timmar och kommer inte tillbaka förrän 2012. En skön känsla. I mellandagarna tar Kevin Carlsson, som ni hunnit bekanta er med i somras, över spakarna och rattar sajten in i det nya året.

Apropå nästa år, förresten. Vad vill ni se mer eller mindre av på webben? Har du förslag på förbättringar? Skriv av er här eller skicka ett mejl: fredrik.diits@vibilagare.se

En vanlig synpunkt jag får höra är att vi borde städa upp bland de så kallade Trollen. Då menar jag inte några mytologiska jättar. Nej, personer som medvetet förstör diskussioner.

Dessa sabotörer är inte helt lätta att handskas med, vill jag lova. Vi övervakar alla diskussioner och försöker vara så snabba som möjligt på att radera olämpliga inlägg. Vi tolererar inte personangrepp och kräver att medlemmar visar respekt gentemot andra, håller god samtalston och inte svävar ifrån ämnet. Det är väl inte så mycket begärt?

Ni som verkligen vill prata bil och trafik, försök att ignorera eller möta tramset med sakliga argument. På så sätt tror jag att vi kan få en trevligare miljö här på sajten.

Nåja, nu finns annat att tänka på. Ha en trevlig jul.