Bild
Nästa artikel

Bilen för dig med hästsvans

”Nackstöden har positionerats för att ge plats åt hästsvansar och andra hårknutar, utan att kompromissa med passagerarnas komfort.”

Så skriver General Motors i presentationen av inredningen i nya Buick Verano, syskonbil till europeiska Opel Astra. Och man skriver det inte i någon bisats – det är själva huvudnumret.

Bilister med hästsvans kan alltså andas ut. GM:s ingenjörer har tillbringat över tusen timmar med att utveckla stolarna, allt för att kunderna inte ska behöva riskerar sina frisyrer.

Begreppet nischbil har fått en ny innebörd.

Taggar:

Kommentarer

#1
Raymond K
2011-10-20 17:41

Jädrans, nu måste man skaffa hästsvans med :(

#2
2011-10-20 18:55

Bra att de lägger arbete på sätena. De ser ok ut. Jag är rätt trött på att små bilar med automatik ska ha små och enkla säten. Man ska kunna välja en liten bil men ha möjligheten att köpa till en ordentlig stol. Tänk en Toyota Yaris med en fåtölj från en Mercedes S-klass. Det skulle kunna gå att åka mycket långt i en sådan. Till och med dyra bilar som Mercedes C-klass, GLK och BMW 3-serie, X3 har stolar som inte håller måttet jämfört med E-klass, ML och 5-serie, X5 som har en fin standard på stolen. Måste man få med en stor bil på köpet bara för att man vill ha en bra stol?

#3
2011-10-20 23:43

Det är nog inte så dumt det där om man har uppsatt hår.

Personligen vill jag att de ska uppfinna ett nackstöd för oss med knögliga bakhuvuden XD

#4
2011-10-21 10:08

Äntligen en bil för finansministrar :oD

#5
Raymond K
2011-10-21 22:58

Har inte finansministern låtit håret växa och har hästsvans för att dölja flinten uppe på bakhuvudet? Jag tror det.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.