Audi A4

Model: 
Årsmodell: 
2004
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Hjullager fram hö.defekt efter 5800 mil hade gått 28 dgr över garanti. generalagent menade att bilarna är olika en del behöver mer vst.besök än andra.Efter att jag hämtat bil från reparation gick det 4dgr då stannade torkarna skruven på torkarmotor lossnade kan också tydligen hända helt normalt tycker man.
Lösning på problemet: 
Åtgärdade hjullagret omedelbart hos märkesverkstad bet,själv tvungen pendlar med bilen 9.5 mil om dagen (landsväg) Torkarna fixade jag själv pga det var fredagkväll och jag var på väg till Cykeltävling med min son var tvungen att ha fung,torkare skulle köra 25 mil dagen därpå vst var stängda (fin fredagkväll då var bilen billig)
Övriga kommentarer: 
Man borde tagit hjullagret på Goodwill, men eftersom jag haft bil på verkstan med 5 olika klagomål under garanti tiden utan att något av dessa är åtgärdade trots att de fick ha bilen över 1 vecka medan jag var på resa.Så nu väntar jag att dessa klagomål jag haft på missljud under garantitiden kommer som anm,på serviceprotokoll för nu ska man ju betala själv.Så nästa gång jag beställer en ny bil tänker jag välja optionspaketet som innebär bättre kvalite=mindre vst besök möjligt om man ska tro på svaret från Generalagent. om jag väljer detta märke igen???

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.