Honda Civic

Model: 
Årsmodell: 
2007
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Den inbyggda RDS-radion söker ej automatiskt efter sändare när man kört långt bort från den inlagrade sändaren. Manuellt går det emellertid bra att ställa in exempelvis P4 allteftersom man åker genom landet, så det är absolut inte fel på själva mottagningen. Bortsett från att radion inte automatiskt söker efter sändare, fungerar den perfekt.
Lösning på problemet: 
Felet har ännu inte åtgärdats. Honda verkar förhala, antagligen tycker man det blir dyrt att byta den ihopbyggda GPS-navigatorn/radion/CD-spelaren.
Övriga kommentarer: 
Observera att felet gäller en Honda Civic Executive, men den modellen fanns inte i felanmälningslistan så jag var tvungen att välja den närmaste Honda-modellen. Radion i Executive är ihopbyggd med en GPS-navigator, så den kan vara annorlunda jämfört med Sport-modellens inbyggda radio. Radion är relativt krånglig med många inställningsmöjligheter. Vid det här laget har jag emellertid provat alla möjliga och omöjliga inställningar och intensivstuderat bruksanvisningen. Kan nu ställa in varenda liten detalj i sömnen. Jag har också demonstrerat felet för Honda-handlaren som medgav att det är fel på radion.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.