Opel Insignia

Model: 
Årsmodell: 
2010
Modellbenämning: 
Sportstourer Cosmo 2,0T, 2010, motor A20NHT
Beskrivning av problemet: 
Då max. värme justeras upp gällande ventilationen och Insignian är varmkörd kommer en olje-/petroleumaktig lukt in i kupén. Denna lukt får mig att må lite illa och ger mig huvudvärk, bokstavligt talat.
Lösning på problemet: 
Vet ej om det finns någon eftersom jag precis reklamerat saken. Något oljespill har jag inte orsakat då olja fyllts på bilen under de drygt 800 mil den gått.
Övriga kommentarer: 
Jag har tidigare reklamerat en vinande sätesfläkt och Opel-återförsäljaren försökte få bort vinandet genom att täta ventilationssystemet. De sa att det tidigare förekommit vninande från ventilationssystemet i Opel´s bilar och att de åtgärdat genom tätning. Dock var det sätesfläkten som ven och det felet hittade servicerådgivaren (CCDM Opel Sverige) direkt då han kom hit och felsökte. Jag hade även innan dessa mailat in till Opel-återförsäljaren och sagt att det vinande ljudet kom i riktning från undersidan av förarsätet, där jag förutsätter att aktuell fläkt sitter. Kanske kan den elaka inkommande lukten komma från Opel-återförsäljarens tätning av ventilationssystemet?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.