Honda Civic

Model: 
Årsmodell: 
2006
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Utslitna stötdämparlagringar, utslitna krängningshämmarstag, oljud i släpring till ratten, skrammel i innerbackspegel, diverse oljud i kupén, felaktiga stötdämpardamasker, trasig kåpa till yttre dörrhandtag, fel på ABS/antisladdsystem
Lösning på problemet: 
Alla ovanstående fel är avhjälpta på garantin men nu har garantin gått ut och igår började bilen varna för fel i abs/antisladdsystem. Kommer väl kosta några tusen att fixa. Dåligt på en bil som bara är knappt tre år gammal.
Övriga kommentarer: 
Jag trodde att honda byggde bra och hållbara bilar eftersom det är det man hört i media men så verkar inte vara fallet med min bil. Hittills är det den sämsta bilen jag haft tyvärr. Gillar verkligen bilen på alla sätt och vis men den har verkligen inte levt upp till mina förväntningar vad det gäller byggkvalién. <br />Alla fel för utom abs/antisladdproblemet är för visso avhjälpta av verkstaden på garantin men det har blivigt många resor till verkstaden och man börjar tröttna. Nu har garantin gått ut så nu vågar jag inte ha kvar bilen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.