Volkswagen Amarok

Model: 
Årsmodell: 
2018
Modellbenämning: 
Amarok highline v6
Beskrivning av problemet: 
Hej. Jag har ett tag hört ett rasslande ljud från motorn på min bil, det har varit lite sporadiskt till och från.. En vän till mig tipsade om att det kunde vara remhjulet på veven som är i obalans. Vilket man även ser om man kollar på det när motorn är igång, tack vare att det är ett vitt sträck på hjulet. Ringde till VW transportbil och bokade tid för felsökning och reparation direkt, verkstaden verkade vara bekanta med det felet. På eftermiddagen 9/5 samma dag som jag lämnat in bilen ringer verkstaden mig och berättar att det inte är remhjulet som är trasigt utan 3st av 4a kamaxlar i motorn! Bilen är knappt 1 år gammal och har gått 2460 mil... Verkstaden sa att dom har kontaktat VW i Tyskland och där har dom aldrig hört talas om det felet förut!...
Lösning på problemet: 
Bilen är bokad för reparation 27-29/5 och enligt verkstaden så är det inga problem att köra med bilen tills dess... Vilket jag endast gör till och från jobbet för jag har inget annat val.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.