Profil

Medlem sedan: 2011-11-07
Senast inloggad: 2014-07-13

Att vara ung och samtidigt intresserad av bilbranschen och samtidigt ha intresse av miljöbranschen har sina för och nackdelar.
Säger man att man är bilintresserad tror folk att man åker ett soppa slukande veteranbil, säger man att man är miljöintresserad blir man kallad för miljöpartisk och folk frågar om Priusen går bra.
Ska sanningen fram är jag inte särskilt intresserad av vare sig veteranbilar, hur vackra de än är, eller snåldiesel och hybrider.

Jag förespråkar bilar som är så effektiva och robusta de bara kan bli med enklaste medel möjliga och jag tror att gasbilar är rätt väg att gå för den svenska bilflottan. Jag är emot "miljöbils tänket" då jag anser att det är en falsk stämpel, att en bil Aldrig kan miljöklassas, endast det drivmedel som driver bilen framåt.

-----

Min första bil var en Saab 900 -85. Trevlig bil utan elfel (knappt att el fanns i bilen) med mycket charm och ett ess i rockärmen... Taklucka! Såldes på grund av studier. En saknad bil!


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.