Skoda Fabia

Model: 
Årsmodell: 
2002
Modellbenämning: 
1.4 Kombi
Beskrivning av problemet: 
4000 mil trasigt galler i kupen till fläkten Tempgivaren vid 4500 mil 6000 mil byte båda hjullager fram 7000 mil stabilisatorstag fram vinterdäck och sommardäck original höll tre säsonger 8500 mil klonk i framvagnen. Bussar som kostade 65 kr styck men jobbet gick på 2500 Klonk igen, denna gång i någon styrled fram Någon gång vid 9000 mil gick AC:n sönder. Bromsar fram och bak efter 4 år 11000 mil spridare i motorn Termostaten 13000 mil Kollade kylaren som läcker vatten, provtryckning, hittade inte läckan. Sålde bilen vid 15000 mil, inte många rätt. Växellåda slut, koppling slut, olja i kylarvattnet (!!!), klonk i höger bak. Bilen var trevlig att köra men många reparationer, det blev till sist en dålig affär.
Lösning på problemet: 
Konsulterat verkstad vid varje fel.
Övriga kommentarer: 
Skoda Fabia är en billig bil i inköp men man får lägga mycket pengar på reparationer. Det är nog mera ekonomiskt at köra något annat. Var dock en trogen vän att köra långt med, startade i alla väder men tålde inte att packa mycket last.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.