Rostskyddsgaranti nekas

Modell
Årsmodell
2005
Beskrivning av problemet
Rost på insidan av bagageluckan. Lacken släpper på insidan runt VW märket och på utsidan är det rostbubblor runt om. Rosten kommer inifrån under plasten och är såpass allvarlig att lacken släpper.
Lösning på problemet
Avslag hos VW, Först nekades vi ens att få foton tagna på rosten. Sen sades det att vi tvättade bilen för dåligt eller att jag hade skrapat på insidan av handtaget med mina naglar? Efter detta bad de mig att gå hem och vänta tills det blev genomrost, vilket jag fått reda på att det ej heller skulle gå som garanti då det är oaktsamhet. Idag fick jag dock beslutet eftersom vi bråkade och de tillslut skickade in bilder på skadan, (som vi ej får se så vi har ingen aning om vad som har skickats) och bedömingen låter såhär: "Avslag, Underrost på ytan inom 3 års lackgaranti! Med andra ord rosten ej inifrån, utan på ytan, & då är det 3-års lackgaranti som gäller" <br />VW group har erkänt att de ej har några riktlinjer vad gäller rostgaranti och bedömer från fall till fall. De säger även att det inte är fabrikationsfel men det är heller inte vårt fel. Mycket Mycket dåligt av VW!
Övriga kommentarer
Enligt både mig och flertalet bil och lackfirmor är detta ett solklart godkänt garantifel. Det är ingen ytrost utan den kommer från insidan av bagageluckan.