Opel Astra

Model: 
Årsmodell: 
2007
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Upptäckte att det började komma som en liten rund utbuktning med ett knappnålsliknande utbuktning i mitten som nu blivit ett litet hål. Det har blivit två sådana rostangrepp. (tredje på väg)
Lösning på problemet: 
Gjorde anmälan till Opel Sverige för att få förståelse som glad Opelägare. Dom gjorde en utredning och fick till svar att rostskyddsgarantin inte gällde för det var inte gjort enligt instruktionsbok. Jag har servat bilen på auktoriserad verkstad enligt intervall. och med stämpel på rostskyddsgaranti. Det märkliga var att när jag var hos Holmgrens för rostbesiktning upptäckte man att dom inte hade stämplat karosserikontrollen 2008 och bad mig gå upp och få den innan jag åkte hem alltså i Juni 2010. Mycket märkligt. Beslutet blev av Opel sverige att jag fick avslag pga av att jag inte skött rostskyddsgarantin enligt instruktion. ett beslut som är fel. Jag kommer driva detta vidare både med tanke på att jag anser det vara ett konstruktionsfel om man nu har problem med rost på bagageluckan, dessutom en ny bil från 2007 som man inte tar ansvar för. helt under isen. Inga mer Opel köp för mig.
Övriga kommentarer: 
Tyckte det var märkligt på en sådan ny bil, och ringde upp återförsäljaren (Holmgrens Bil, Jönköping) för en besiktning av angreppen. Där var man redan vid första samtalet ganska skeptisk till en besiktning, för man visste ju redan att det skulle bli avslag. Men när jag var där så konstaterade man ganska snart att det var ett vanligt problem som kommer från att man har dragit elledningar i bagageluckan som gör att man får en aktivitet under lacken och därmed börjar angreppen. Och tyvärr då kommer angreppet utifrån och in och ingen rostgaranti gäller. För mig mycket märkligt. (kan tilläggas att bilen gick hos Holmgrens som tjänstebil hos säljare och jag köpte den 2008) Ett hån mot Holmgrens Bil som anses störst och bästa Opel SAAB försäljare i delar av Sverige.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.