Skoda Fabia

Model: 
Årsmodell: 
2003
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Har haft så mycket problem med min skoda fabia 03 aut.Då det har bytts lister över runt om hela bilen som bara lossnar.o vatten kommer in så att golv mattan blir plask vått hela tiden..Nu är bilen i så dåligt skick att vi mår så dåligt att visstas i bilen då det har kommit fram att det är möggel i bilen.
Lösning på problemet: 
Listerna har bytts ut på bilia i södertälje o där har dom bara gjort fusk jobb ela tiden med bilen.Sista jag skulle hämta ut min bil då jag åter hade tagit upp att det var blött på golvet.enligt dom så hade dom tittat på bilen samt spolat bilen för att se vad felet var..o dom hittde inget..När jag skulle hämta ut bilen så var det som en vattenbassäng på golvet plasvått..INGET VAR FELLLLLLLLLL..
Övriga kommentarer: 
Då jag har tagit upp detta vid ettflartal gånger under åren som gått o ej får någon hjälp från skoda.Tycker att detta förfarande då dom vet om att detta problem finns i bilarna o bara stoppar huvudet i sanden,men att vi konsumenter skall betala allt själva. Önskar att få svar på mitt mail om mitt problem..Funderar om att gå ut i media med detta förfarande som dom gör .Då min bil är en älso fara med möggel i

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.