Audi A6

Model: 
Årsmodell: 
2006
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Lacken flagnar av dörrhandtaget på förarsidan. På AUDI säger man att det inte omfattas av lackgarantin på 3 år. Bilen är en Audi 3.2 Quattro tiptronic -06 och gått 6500mil. Nybilspriset var ca 550000:-
Lösning på problemet: 
Nej felet är inte åtgärdat.
Övriga kommentarer: 
Man vill inte ge goodwill på ett uppenbart fabrikationsfel och man vägrar totalt att ta ett visst ansvar för sin produkt. Jag har även svårt att förstå att man kan ge 12 års rostskyddsgaranti när lacken inte sitter kvar. Rostskyddet garanterar endast rost innifrån och ej utifrån. Dvs rostskyddsgarantin är värdelös! Se upp alla AUDI ägare och åtgärda snarast minsta skada för annars rostar bilen bort.<br />Märkligt att man inte ens vill diskutera en goodwill och ha en nöjd kund. Eftersom AUDI garantierna är värdelösa kommer man slippa mig som kund och man missar nog något i sitt ansvarstänkande.<br />Kvalitet-nöjda kunder, eftermarknad och nybilsförsäljning- jag tror som lekman att det hänger ihop men AUDI tycks tro annat.<br />Bilder finns för den som vill se eländet.

Kommentarer

#1
2017-09-27 21:58

Att lacken lossnar vad som fick mig med att avstå från fuskvagnar för all tid framöver................
TVI VALE för sådant folk. Oärliga människor ska man aldrig göra affär med, visar om inte historien. DIESELGATE, kom efter detta och folk köper fortfarande eländet?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.