Ford Focus

Model: 
Årsmodell: 
2006
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Jag äger en focus flexifuel -06 som har haft en massa problem. Bla:<br />1) Bilen har vart inne 3st gånger för problem med AC<br />2) Plast detaljer har lossnat (plast krans runt dörr hantag)<br />3) Bagage lucka som öppnar sig under färd!.
Lösning på problemet: 
Övriga kommentarer: 
Sammanfattning: Punkt 1 och 2 hade jag en viss förståelse för att det inte fanns någon goodwill, Min förvåning vart när <br />man inte visade någon goodwill på en kombilucka som öppnar sig! Svaret som vi fick var "det har förmodligen kommit in fukt i<br />låskistan byte av en sådan ligger på 1600 kr" då jag anser att detta klart är en säkerhets risk (hund i bil eller packning som kan komma ut på<br />väg banan) borde man givetvis ta detta som goodwill från ford. Med detta sagt så kan jag inte rekommendera någon att köpa ford focus.<br />Då ford focus den håller mycket låg kvalitet och ingen goodwill finns!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.