Peugeot 307

Model: 
Årsmodell: 
2005
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Fjäderbrott höger fram.
Lösning på problemet: 
Det tog tre dagar att åtgärda på Peugeot i Nyköping till en kostnad av 3 200 kr vilket jag är nöjd med. Leverens fredagen den 8:e jan. 2009
Övriga kommentarer: 
Bilen har gått 8000 mil.Hörde ett skrapande ljud från höger fram plötsligt under färd. Bilbärgning till verkstad i Nyköping, och hyrbil på natten hem till Värmdö. Talade med If om ersättning men de ansåg att detta var en förslitningsskada och ingen ersättning skulle utgå. Jag undrar då när de övriga fjädrarna ska ge upp. De bör väl också vara utslitna snart. Bilen körs på asfalterade vägar och körs försiktigt av en pensionerad förare med många 100 tusen mil bakom ratten. Detta fel måste väl ändå betraktas som mtrl.fel. Har under mina 49 år som bilägare aldrig råkat ut för detta fel. Svagt av generalagenten att inte stå för detta. Vid förfrågan får jag undvikande svar från kundmottagare.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.