Volkswagen Golf

Model: 
Årsmodell: 
2004
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Trasig packning vid röranslutning kring bensinpumpen.
Lösning på problemet: 
Felet åtgärdat av Lecab/Karlstad efter att det påtalats. Först ville man bara ersätta de kostnader jag haft för den civila upptäckaren.Man var inte från början ens intresserade att få reda på var det livsfarliga felet satt i motorutrymmet.
Övriga kommentarer: 
MRF-auktoriserade verksated VW/Lecab Karlstad har vid två olika servicetillfällen, inte hittat ett bensinläckage i motorutrymmet,som en civilperson senare hittade efter 15 min. elementär felsökning.<br />Verkstaden som i efterhand kosnadsfritt åtgärdat problemen förnekar slarv vid felsökningen vid de båda servicetillfällena.<br />Bilen kan ej ha varit provkörd ex. från verkstadens sida vid dessa tillfällen.Markant bensinlukt i motorutrymme samt kupe.Jag har flera vittnen till detta.<br />Jag har färdats i en pontetiell "besinbomb" under nästan 2 år och under 1400 mil.<br />Ärendet anmält till Konsumentverket, för vilseledande marknadsföring kring MRF-garantin samt till Allmäna Reklamationsverket.(Dålig reparation)<br />Det är offentliga handlingar hos dessa myndigheter, för er som önskar ta del av hela ärendet.<br />MRF(Motorbranschens Riksförbund) vägarar att svara på brev.<br />Generalageneten VW /Södertälje också kontaktad. Hänviars till verkstaden.<br />Ärendet änmält till Polisen/Värmland, som allmänfarlig vårdslöshet.Ärendet avskrivet direkt av åklagaren utan några som helst åtgärder/utredningsinsatser. Belsutet ska överklagas.<br />Stå på er om ni har besninslukt i bilen, det kan vara livsfarligt givetvis!Är numera medlem i Mormännanens riksförbund för att på så sätt kunna få en opartisk bedömning och hjälp.Det är inte lätt att slås mot hela bilbranschen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.