Mercedes E-klass

Model: 
Årsmodell: 
1999
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Har naturligtvis en rostande MB från -99 en 220 cdi privatimporterad.Fick trots privat importen, Huv skufflucka och 3 dörrar bytta ( gissa om man ser nu vilken dörr som inte är bytt) Påpekade även att bla bulten till framskärmen vid A stolpen helt tappat färgen och var gravrostig, vilket lämnades utan notis.... Numer när detta skrivs (sept 2007) så är framskärmarna utrostade, dom byts inte om man inte skött servicen på märkesverkstaden ( undra hur dom servar framskärmar) Så började automaten växla lite hur som helst, vilket berodde på låg oljenivå.
Lösning på problemet: 
Priset hos verkstaden ca 7000....för autkyl+rör+arb, bytte själv för 2500 orginaldelar. Skärmarna blir piratgrejer när sidoblinkerna lossnar
Övriga kommentarer: 
Ena oljeröret hade ärgat av..Galv+aluminium tycks inte trivas ihop på våra saltstänkta vägar. Röret såg ut som det skulle ha hittats på regalskeppet wasa.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.