Audi A3

Model: 
Årsmodell: 
2008
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Framrutan har repats av vanligt användande av isskrapa. Tvärgående tunna repor som blir mycket irriterande i solljus
Lösning på problemet: 
Har ej åtgärdat ännu, men har för avsikt att försöka driva det vidare. Anser att en bilruta skall klara en vinters skrapande, och i Göteborg skrapas det inte ofta. Fruktansvärt irriterande att en "ny" bils rutor ej tål en sådan behandlig, och att jag skall betala uppskattningsvis 6-8.000:-, vilket är en kostnad jag inte vill acceptera. Min första Audi. Har aldrig haft dessa problem på andra bilar, tex min BMW 320 av årsmodell 05 som jag hade innan, eller VW av årsmodell 02.
Övriga kommentarer: 
Har kontaktat Motorhalland i Halmstad, med besked att de skall återkomma (3 månader sedan, men inte ett ljud). Kontaktade därefter Mechanum i Göteborg (då jag numer bor här), och fick svar att detta får jag räkna med, och att det ej är en garantisak. Han menade vidare att anledningen helt enkelt är av skäl som kan härledas till lamineringstypen bå Audis rutor. Har även fått höra att nyare Passater har samma/liknande bekymmer Att bilrutan ej tål isskrapa och att man bör använda andra hjälpmedel för att avlägsna is, bör absolut framgå av instruktionsboken eller att information lämnats vid överlämnandet av bilen till mig (jag är förste ägaren), men det betyder inte att jag skulle tolerera en sådan banal brist på en "premiumbil".

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.